De naam CoreVitality geeft het al aan. Vitaliteit start vanuit de kern. Onze drive is om bedrijven, inwoners en organisaties letterlijk in beweging te brengen. Het begint vanuit je eigen kernwaarden en moet goed aansluiten op je DNA. Of het nu gaat om vitaliteit op de werkvloer, stad of organisatie, CoreVitality gaat aan de slag en zet haar expertise in met een krachtig netwerk en komt met concrete oplossingen.


Contact:

06-50511806

info@corevitality.nl

Over Ons

CoreVitality adviseert en begeleidt bedrijven en overheden, die concreet vitaliteit en gezondheid bij de kern willen oppakken en ook gericht hiermee aan de slag willen gaan. CoreVitality biedt de expertise, legt de verbindingen tussen bestaande projecten en speelt een actieve rol bij het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van vitaliteitsprojecten in een gemeente of bedrijfsomgeving.
CoreVitality werkt als ‘makelaar’ nauw samen met landelijke en lokale providers om gerichte vraagstukken te analyseren, verbindingen te leggen en de klant van het juiste product/ dienst te voorzien.

Over de initiatiefnemer

CoreVitality is een initiatief van Marcel de Visser.


Marcel is een gedreven Adviseur en Projectleider binnen de sportwereld. Hij heeft geruime ervaring met beleidsadvisering binnen verschillende gemeenten en sportbonden. Coördineren en uitvoeren van diverse projecten, het schrijven van beleidsplannen en projectplannen/ handleidingen op het gebied van sport lopen als een rode draad door zijn carrière.

Marcel is een echte netwerker, verbinder, onderhandelaar, gaat samenwerkingsverbanden aan en heeft veel contacten in diverse werkvelden: gezondheid, zorg, welzijn, sport en bedrijfsleven. Het matchen van verschillende partijen is een sterke eigenschap van Marcel. Hij is goed bereikbaar, communiceer vlot, sta open voor discussie, werkt hard, is creatief en heeft doorzettingsvermogen.

Marcel heeft naast sport en bewegen een passie voor innovatie, het leggen van verbindingen en het (op)starten en (door)ontwikkelen van bestaande en nieuwe concepten. Gezamenlijk resultaat staat centraal. Marcel inspireert, verbindt en brengt mensen en organisaties letterlijk in beweging. Marcel heeft veel ervaring met strategische overleggen met partners, gemeenten en verenigingen

Specialiteiten: strategie, sportmarketing, projectmanagement, beleidsadvies, vitaliteit, gezondheid, digitale media, social media, ondernemerschap en partnerships.