Jarig, met een zwart randje....maar ik daag mezelf uit!

Het leven is mooi en dat moet je vieren, maar in deze tijd is dat toch even anders. Een 2 tal maanden geleden was er niets aan de hand. Er was weer ergens in de wereld weer een vaag virus opgedoken. 'Dat waait wel weer over en gaat zeker niet in Nederland komen' Nu weten we wel anders. Afgelopen vrijdag heeft het virus mij ook letterlijk geraakt. Een maatje van me heeft gevochten voor zijn leven, maar corona heeft helaas gewonnen............

De crisis, je bedrijf en organisaties waarvoor je iedere dag je bed uitkomt met de missie om 'Nederland een stukje gezonder te maken' staat even stil. Je gaat relativeren, kijkt terug, maar ook vooruit. Ik ben een persoon, waarbij het glas altijd halfvol is, maar het heeft me letterlijk geraakt. Aan de andere kant geeft het me nu ook weer kracht om juist nu nog meer aan mijn missie te werken en samen met anderen aan de slag te gaan en te ondernemen.

3 jaar geleden ben ik gestart met een eerste vitaliteitsconcept bij een bedrijf en sta ik nu op een pad om mijn vleugels als Vitaliteitsmakelaar® uit te breiden. Naast de samenwerkingen in Breda ben ik zowel nationaal als internationaal samenwerkingsverbanden aan het aangaan. Ik geloof in de kracht van samenwerking en een netwerk van gelijkgestemden.

Challenges

Nu de Corona crisis ons allemaal raakt, geloof ik juist dat het ons enorm kan versterken. Zowel zakelijk als prive. De komende periode ga ik me mezelf dan ook uitdagen om het beste in mezelf naar boven te halen. Ik sluit me aan bij challenge van Tonny Loorbach #6wekenwinnen

Iedere 6 weken ga ik een tweetal challenges aan. 1 zakelijk en 1 prive. De eerste challenge van zes weken start vandaag. Prive ga ik de uitdaging aan om in 6 weken tijd nog gezonder te gaan eten en daarbij 2 keer per dag te gaan sporten/ bewegen. Met als doel: 4 kilo lichter te worden met minder 8% minder vetpercentage en 2 kilo aan spiermassa te winnen en me daardoor nog fitter en vitaler te voelen.

Zakelijk ga ik me meer storten op mijn rol als Vitaliteitsmakelaar® met mijn bedrijf CoreVitality. De naam CoreVitality geeft het al aan. Vitaliteit start vanuit de kern. Mijn drive is om bedrijven, inwoners en organisaties letterlijk in beweging te brengen. Het begint vanuit je eigen kernwaarden en moet goed aansluiten op je DNA. Of het nu gaat om vitaliteit op de werkvloer, stad of organisatie. CoreVitality gaat aan de slag en zet haar expertise in met een krachtig netwerk en komt met concrete oplossingen.

Met CoreVitality wil ik in 6 weken een nieuwe site lanceren, speciaal voor ondernemers, welke zich bezig houden met sport en vitaliteitprogramma's. Dit ga ik doen door gelijkgestemden met elkaar te verbinden in een community en elkaar zo te helpen om samen Nederland gezonder en vitaler te maken. Ik ga hierbij gebruik maken van verschillende netwerken en ga met jullie verschillende trends op het gebied van sport, welzijn en vitaliteit middels; e-books, blogs, video's, cursussen, podcast en evenementen met jullie delen.

De komend 6 weken bestaat mijn agenda dus uit sporten/ bewegen, gezond eten, ontwerpen, schrijven en concreet leveren.

Ik ben me ervan bewust dat het een hele uitdaging is, maar als ik ergens mijn tanden inzet, dan ga ik er ook voor. Nu realiseer ik me dat wanneer je een doel hebt, je beter kunt focussen en ook productiever bent. Heb er nu al zin in!

#6wekenwinnen

Marcel de Visser

Founder CoreVitality